Salut! Hola! Hi!

Salutare !

Acesta este un blog informal despre viata de student in cadrul Facultatii de Stiinte Politice - Universitatea Bucuresti (pe scurt FSP). Se adreseaza in special celor care vor sa dea admiterea la noi (ca sa stie ce ii asteapta), dar si celor care sunt fspisti si vor sa afle ce se mai intampla si / sau sa va cunoasca.

Bafta si speram sa ne vedem curand!

Intrebari, sugestii, pareri: adresa noastra este studentfsp@gmail.com

P.S. Parerile exprimate pe acest blog apartin autorilor. Informatiile au caracter subiectiv si nu reprezinta pozitia oficiala a FSPUB.

Admitere - important

Dosarul de candidatură poate fi descărcat de pe Internet de la adresa www.fspub.ro sau ridicat de la secretariatul Facultăţii de Ştiinţe Politice (str. Sfântul Ştefan nr. 24, sector 2, Bucureşti) începând cu data de 25 noiembrie 2006.

Dosarul de candidatură complet va fi depus la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice în perioada 1 aprilie – 12 iulie 2007, împreună cu o chitanţă dovedind achitarea taxei de 120 lei. Taxa va fi plătită la sediul Facultăţii.

Student in anul I

Când ajungi proaspăt în anul 1, obişnuit să faci totul după un program fix, sau să înveţi ce ţi se dă şi asta e toată preocuparea ta, ajungi chiar să simţi că este un moment propice să schimbi rutina zilnică şi clişeică de sistem pre-universitar şi să te implici în cât mai multe activităţi. La FSP, fără îndoială, există în permanenţă câte ceva de făcut...de la excursii la munte, la aplicaţii la diverse acţiuni pe teme politice (vezi Parlamentul Tinerilor, Simulări UE, MUN-uri, and the list can go on!). Şi partea bună e că nu-s prea puţine locuri, să zici că nu ai tu şansa asta...sunt peste tot! te urmăresc! Mai departe... evenimentele organizate exclusiv de facultatea noastră au întotdeauna succes la public, în principal pentru că sunt realizate în mare parte de şi/sau pentru studenţi. Exemplele sunt multe, dar cele mai captivante sunt conferinţele cu oameni din arena politică, teoreticieni sau analişti politici în care ai şansa să te lămureşti în multe aspecte pe o temă dată. Mai mult, dacă vrei să-ţi elucidezi ceva mistere „going on in your head” , ar fi bine să te apuci singur să organizezi un eveniment, având în vedere că facultatea noastră susţine şi încurajează acţiunile studenţilor.

Să nu menţionez puzderia de târguri educaţionale sau de carte la care standul FSP este omniprezent şi la care studenţii se pot implica activ promovând departamentul de ştiinţe politice al Universităţii din Bucureşti.

Oportunităţile şi şansele sunt multe…trebuie doar SĂ VREI!

Ada Carlsson